Bulaggi viert de vrouwelijkheid

De nieuwe zomercollectie van het Nederlandse tassenmerk Bulaggi is eigentijds, vrouwelijk en toont liefde voor de natuur.

Van heldere vormen met verborgen details in een kleurbereik van wit en nude tot warme, commerciële kleuren gecombineerd met natuurlijke prints als croco of slang. Bulaggi viert de unieke kenmerken van een vrouw met een perfect passende tas. Deze nieuwe collectie sluit aan op de trends en ontwikkelingen van 2020 zonder daarbij comfort en kwaliteit uit het oog te verliezen.

In een tijd waarin de outfit van vrouwen niet alleen een look is, maar onderdeel van haar identiteit, vindt Bulaggi het belangrijk dat dit bereikbaar is. Vanuit dit standpunt biedt het merk een reeks betaalbare, on-trend tassen van hoge kwaliteit.

‘Alle tassen van Bulaggi zijn geproduceerd van hoogwaardig PU. We hebben oog voor duurzaamheid en onze rol in de fashion industrie. Alle tassen hebben een verfijnde afwerking, zodat vrouwen ze langdurig kunnen dragen’

De serie ‘Jade’ is nu al een bestseller dankzij de slangenprint en glanzende materialen die aan het wateroppervlak doen denken. De Jade-serie is verkrijgbaar in vier modellen en drie modische kleuren: wit, camel en turquoise. Ook populair is de unieke serie Pleaty. Met het zachte, soepele plissé uiterlijk zijn deze tassen echte eyecatchers, in zowel de etalage als daarbuiten. Verkrijgbaar in donkerblauw, terracotta en zachtroze.


De complete 2020 zomercollectie is eind november al op voorraad.

Meer info: 035-6212757