Bestsellers Buy&Bloom

Productie: Tessa van Glabbeek en Wilke Wittebrood

Tim Denissen en Dorien Comello Bullboxer (UFG)

“Bullboxer breidt voor zomer 2020 uit met het submerk Bullboxer Code: een luxere lijn met mooiere en rijkere materialen voor een jongere doelgroep. En de leuke vertegenwoordigers alleen al zijn een bezoekje waard, wil je dat ook opschrijven?”


Model 0385a (witte sneaker) voor mannen en model 0E5L (nude sneaker) voor vrouwen

Louis van Wijk
CLJD (I Miss Shoe)

“Sneakermerk CLJD is nieuw in Europa. Ik zag het voorbij komen op internet en vond het te leuk. De sneakers zijn uitgerust met allerlei technische foefjes: zo veranderen bepaalde delen van de schoen van kleur in de zon.”


Model 1007 (links) en model 1009 (rechts)

Onno en Fieke Mallant
Frankie4

“Frankie4 staat bekend om het functionele voetbed. De sneaker is een persoonlijke favoriet vanwege extra setjes inlegzolen die erbij geleverd worden, waarmee je de schoen naar wens smaller of breder kunt maken. Op de sleehak krijgen we goede reacties, omdat het model zowel comfortabel als elegant is.”


Model Nadia (sleehak) in olive nubuck en model Sylvia

(sneaker) in rose/ink.

Dave Berrier
Vespa Footwear

“De Freccia is Vespa’s bekendste en meest herkenbare schoen. Sneaker Pop is een nieuw model en onderscheidt zich door de ‘knitted’ upper met elastaan. Zomers en super licht. Ik heb ‘m zelf uitgebreid getest en ik draag bijna niets anders meer, zo lekker zitten ze.”


Sneaker Pop (uniseks) in grijs en sneaker Freccia (mannen) in kaki

Bernard van Dijk
Blowfish Malibu (Phenomene)

“Deze twee modellen hebben zich afgelopen zomer enorm bewezen qua doorverkoop en ook volgend zomerseizoen verwacht ik er veel van. Allebei de sandalen worden in veel kleuren uitgebracht, maar de bruine variant blijft het populairst.”


Model BF-3814B (Granola B) in de kleur scotch dyecut (links) en model BF-5486G (Balla4earth) in de kleur nude dyecut.

Tim Grens
Bunnies Jr. (Van Gastel Shoes)

“Met deze modellen spelen we in op de trends die je ook ziet bij volwassenen. Zo is er voor meisjes deze chunky sneaker, die we ook bij vrouwen veel zien. Voor jongens een simpele blauwe sneaker met felgele accenten, ook een trend voor mannen.”


Model 220370 in de kleur 570 (wit - roze sneaker) en

model 220340 in de kleur 523 (blauwe sneaker).

Thom Westerkamp
Caprice

“Het rechtermodel is al drie jaar lang een bestseller en de linker is een nieuw model met een uitneembaar voetbed en een luipaardprint op de hak. Vooral de prijs-kwaliteitverhouding zorgt ervoor dat ze goed worden ingekocht en doorverkocht.”


Model Kaia in de kleur 194 white/leo en model Manou in de kleur 122 white/naplak.

Marco van Overdijk
Footnotes

“Wit lakleer verliest nog niet aan populariteit en dat merken wij ook, deze croco-variant pakken mensen direct op als ze binnen komen lopen. Daarnaast trekken winkeliers ook snel naar deze zwart-witte versie van de Addiction; een sneaker waarmee klanten hopelijk weer verslaafd raken aan onze schoenen.”


Model Essentials in de kleur croco vernice white en model Addiction in de kleur techno black.