promotion

ANWR-GARANT gaat Retailer
Webshops faciliteren

ANWR-GARANT heeft zich in de afgelopen tien jaar ontwikkeld van adviserend orgaan naar een organisatie die services biedt die zorgen voor extra rendement, traffic en omzet. In Q3 heeft zij Retailer Webshops aan haar servicepakket toegevoegd.

De eerste twee deelnemers aan de Retailer Webshops zijn Van Mourik in Sliedrecht en Haagsman in Wageningen. “Een derde van alle schoenaankopen in Nederland gebeurt online. Wij ontwikkelen voor leden een webshop, die automatisch wordt gevuld met hun actuele voorraad inclusief foto’s en teksten”, zegt Henri van den Broek, verantwoordelijk voor de verkoop van digitale services. Online business blijft groeien. Van den Broek: “81 procent van de mensen oriënteert zich online en dus moet je daar laten zien wat je in de winkel op voorraad hebt. Een derde wil vervolgens ook online kopen. Al wonen mensen op loopafstand van de winkel, ze kiezen er steeds vaker voor om gemakkelijk online te bestellen. Die omzet moet je zien te pakken.”

Eigen professionele webshop

Een webshop runnen naast je winkel is anno 2019 een must. Echter is het laten bouwen van een webshop op maat en het onderhoud hiervan een tijdrovend en vooral prijzig proces. Begrijpelijk dat dit proces afschrikt. Met de Retailer Webshop van ANWR-GARANT kun je op professionele wijze een webshop runnen, zonder dat dit veel tijd, moeite en geld kost. Kortom, je profiteert na de koppeling van jouw voorraad mee van de online omzet en kan klanten zowel in de winkel als online jouw eigen assortiment aanbieden.

Een gebruiksvriendelijk platform

Met de kassakoppeling tussen de winkel en de webshop, ingericht naar jouw look en feel, zorg je voor een spiegeling van het winkelassortiment. Met andere woorden: wat er in de winkel staat, is ook online te vinden. Door het ‘responsive’ design is het aanbod beschikbaar op mobiel, tablet en desktop. Via de PostNL-module gaat verzenden eenvoudig en met slechts enkele klikken heb je de juiste labels geprint. Over betalingen hoef je je geen zorgen te maken, die gaan via het gerenommeerde platform van Buckaroo.Met het gebruiksvriendelijke beheersysteem maak je zelf landingspagina’s aan om extra informatie over te brengen en beheer je de verschillende webshopfuncties.Heb je zelf al een webshop en wil je graag de Google-waarde hiervan behouden? Geen probleem! ANWR-GARANT zorgt ervoor dat de ranking wordt overgezet naar de nieuwe webshop, zodat ook deze makkelijker gevonden zal worden tussen de zoekresultaten.`

Prijzen Retailer Webshop

• Een eenmalige setup-fee van €2.000,-  (excl. btw)

• Fixed fee vanaf €99,- (excl. btw) per maand bij maximaal 25 orders*

• Variabele fee per order (5% van netto omzet)**

* De fee werkt met een staffel op basis van orderaantallen. Bij meer orders zal de fee stapsgewijs toenemen.

** Aantal orders exclusief retouren.02

Voor meer informatie:

Contactpersoon

Henri van den Broek

06-46025404