Laat je inspireren door gerenommeerde trendforecasters

Voor je het weet nadert het inkoopseizoen voor zomer 2020. Alvast weten wat de belangrijkste trends worden? Kom dan naar de Trenddag op dinsdag 21 mei 2019 in het Art Centre Delft.

Event: Trenddag zomer 2020 Datum: dinsdag 21 mei 2019 Locatie: Art Centre, Delft Tijd: 9.30-15.15 uur Prijs: vanaf €139,- voor abonnees; vanaf €159,- voor niet-abonnees

Mode en de ontwikkelingen in de maatschappij zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Maar welke ontwikkelingen moet je zeker in de gaten houden? Wat zijn de belangrijkste mode-, design-, kleur-, vormen en materiaaltrends die we daardoor gaan zien in de lente en zomer van 2020?

Wil je je meer verdiepen in de belangrijkste innovaties om het nieuwe inkoopseizoen optimaal te kunnen starten? Noteer dan de Trenddag in je agenda: dinsdag 21 mei. Onze gewaardeerde trendforecasters Christine Boland en Jan Agelink brengen je op de hoogte van de laatste maatschappelijke-, consumenten-, én modetrends. En zij vertalen deze naar praktische, direct uitvoerbare suggesties.

Daarnaast is er een paralelsessie met fashion consultant mannenmode Edwin van den Hoek. Ook gaat een panel van deskundigen in op sustainability in de modebranche. Deze specialisten zijn Talita Kalloe (oprichter en hoofdredacteur Soul Stores), Caroline Mewe (eigenaar van modelabel Alchemist), Joan den Exter (spreker en consultant) en Lieve ten Duis en Nardia van den Pol (eigenaren Mary Jane Schoenenboetiek).

Je bent in één dag voorbereid op het nieuwe inkoopseizoen.

Rondleiding Art Centre Delft

Het Art Centre Delft is een vergadercentrum waar kunst, natuur en gastvrijheid hand in hand gaan. Een plek waar trainingen, evenementen, vergaderingen en coaching-gesprekken tot hun recht komen en waar mensen graag bij elkaar zijn, waar iedereen zich direct thuis voelt.

Beeld: Art Centre Delft

Op 21 mei verzorgt Paula Kouwenhoven van het Art Centre Delft een inleiding. Ook worden er speciaal voor de bezoekers van de Trenddag twee rondleidingen georganiseerd. Reserveer deze tijdig, want het aantal plaatsen is beperkt.

Terugblik: Trenddag 7 november 2017 | Powered by Textilia, Schoenvisie en Bengels