Gespot op Gallery Shoes: de schoenentrends voor winter 2019-2020 in beeld

Productie: Wilke Wittebrood - Catwalkfoto’s: Jeroen Snijders

Zilverkoorts

Trendforecaster Christine Boland tipt zilver voor winter 2019-2020. Door zwarte of bruine schoenen te vervangen door zilveren, krijgen outfits een heel andere uitstraling. Van stoere sneakers en bikerboots tot elegante loafers en pumps, voor ieder assortiment is een geschikte schoen te vinden.

Balmain

Royal Noble Shoes

Floris van Bommel

Altuzarra

De paden op

De outdoortrend zet komend winterseizoen door. In de nieuwe collecties spotten we veel bergschoenen en afgeleiden daarvan. Stevige boots met een goed profiel in de zolen, stalen veterogen en tweekleurige ronde veters.

Louis Vuitton

Greve

Cycleur de Luxe

Giorgio Armani

Knalkleur

Neon is een belangrijke accentkleur in de vrouwencollecties. Denk aan een neon voering, patches op de upper of een lus op de hiel. Let ook op de glow in the dark variant bij Bronx en Sixtyseven.

Prada

Fiamme

Inuikii

Jeremy Scott

Croco

Dierenprints staan volop in de belangstelling het komende winterseizoen. Naast snake- en leopard is er nog een andere print die opvalt, het croco-motief. Zeer geschikt voor klassiekere stijlen in rustige aardetinten, al werkt de print ook goed in combinatie met felle kleuren.

Hermès

Royal Noble Shoes

Floris van Bommel

Giorgio Armani

Meer lezen en zien?

Wil je als eerste weten wat het nieuwe seizoen gaat brengen? De redactie van Schoenvisie doet ieder seizoen uitgebreid verslag van de actuele beurs- en catwalktrends. Lees verder op www.schoenvisie.nl/Modetrends.